Despre noi

Contabilul Bun SRL este o societate de contabilitate si expertiza contabila, consultanta in domeniu financiar si de afaceri, firma membra C.E.C.C.A.R. (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).

Inca de la infiintare am dorit sa ne detasam de masa amorfa de firme de contabilitate.

Analizand amanuntit problematica necesitatilor individuale ale clientilor, am identificat nevoi specifice neacoperite de oferta actuala de servicii de contabilitate aflata pe piata.

Astfel, cu o echipa tanara, motivata, flexibila, prompta, orientata catre solutionarea nevoilor individuale ale fiecarui client si cu o experienta de peste 16 ani in domeniul financiar-contabil, consideram sloganul “Noi oferim solutii!” unul din aspectele de baza dupa care ne ghidam activitatea.

despre contabilulbun

Fie ca sunteti un mic intreprinzator sau o companie dezvoltata, prin externalizarea serviciilor financiare si de contabilitate veti beneficia de o serie de avantaje de natura economica, manageriala si financiara.

Este necesar a avea in vedere faptul ca o societate cu profil financiar-contabil acumuleaza o experienta net superioara prin prisma confruntarii zilnice cu probleme specifice si cu legislatia in continua schimbare, experienta pe care o va folosi in folosul clientului.

Nu este de neglijat nici faptul ca prin externalizarea serviciilor financiare si contabile veti avea costuri cu pana la 60% mai mici, putand aloca timpul castigat in vederea atingerii propriilor obiective, toate acestea in conditiile transferului raspunderii financiar-contabile catre prestator.